Hengelo (24-12-2020) - 4Value, specialist op het gebied van software en dienstverlening voor de uitvoering van de Wet WOZ, sluit zich vanaf vandaag aan bij Exxellence. Met de toevoeging van 4Value is Exxellence op koers om de nr. 1 GovTech te worden binnen de Nederlandse (semi-) overheidsmarkt.De koers van Exxellence

Alle apps en ondersteuning die vloeiend samenwerken in één ecosysteem, dat is onze visie. Om dit voor elkaar te krijgen, werken wij aan een Exxellence Cloud. Een online platform waardoor (semi-)overheidsorganisatie in één klap toegang hebben tot alle Exxellence Apps en Ondersteuning. Van zaaksysteem tot apps voor moeiteloze koppelingen. Maar denk ook aan vakinhoudelijke trainingen en workshops aan onze Exxellence Campus, of gespecialiseerde professionals via Exxellence Detachering.

Om onze visie te realiseren, bouwen we sinds maart 2020 aan het nieuwe Exxellence. Steeds meer (tech-)organisaties en topspecialisten uit de branche, sluiten zich bij ons aan. Door krachten te bundelen ontstaan er niet alleen synergievoordelen, maar zijn we ook in staat om onze apps en ondersteuning te blijven optimaliseren en innoveren voor de (semi-)overheidsmarkt.


4Value sluit zich aan  

Samen met investeerder Main Capital zocht Exxellence een ervaren speler in het belastingdomein met een sterke combinatie van software en dienstverlening. Door de komst van 4Value wordt het ecosysteem van Exxellence versterkt en spreken wij een bredere markt aan.

Daarnaast biedt het Exxellence de kans om huidige oplossingen te optimaliseren. Denk hierbij aan een integratie tussen de Ellen Apps en de waarderingsapplicatie 4Woz 2.0, of het versterken van de 4Value software door bepaalde processen te ondersteunen met het zaaksysteem.


Over 4Value

4Value levert sinds 1997 software en taxatietechnische dienstverlening ten behoeve van de uitvoering van de Wet WOZ door gemeenten. Vanaf 2003 levert 4Value als eerste in de Nederlandse markt een web-based waarderingsapplicatie. Daarnaast onderscheidt 4Value zich door middel van een gebruiksvriendelijke webapplicatie met bijbehorende koppelingen. Op het gebied van ondersteuning biedt 4Value gemeenten de mogelijkheid om een compleet herwaarderingsproject, of juist onderdelen van het WOZ-proces, uit te besteden.


Over Exxellence

Exxellence, gevestigd in Hengelo, Amsterdam en Eindhoven, is ontstaan uit SMQ, Zaaksysteem.nl, Koppel.app, Kune Campus en T&T. De (ruim 200) werknemers hebben een expertise op het gebied van het leveren van software (zaaksystemen en taakspecifieke applicaties), integraties, veilige data-uitwisseling en het bieden van klantondersteuning in de vorm van consultancy.


Over Main Capital Partners

Main Capital Partners is een strategische investeerder met een focus op de softwaresector in de Benelux, DACH en Nordics regio’s. Het doel is om succesvolle partnerships op te bouwen met managementteams en andere stakeholders, om op deze manier grotere software groepen op te bouwen.


Meer informatie

Voor inhoudelijke vragen:
Peter Moen (CSO)
+316 471 604 18
p.moen@exxellence.nl

Origineel bericht (Engels):
Persbericht Main Capital ↗

Persbericht: Exxellence breidt uit in het belastingdomein met 4Value
Download ↓