Bekijk Zaaksysteem.nl in actie

eFormulieren

In zaaksysteem.nl richt een beheerder in een handomdraai webformulieren in met vele invoermogelijkheden, intelligente vraagbomen, prefill, DigiD, eHerkenning, tussentijds opslaan en een internetkassa. De webformulieren zijn direct te gebruiken waardoor verbeteringen snel kunnen worden doorgevoerd.

Registratieformulier

Zaakbehandeling

Zaaksysteem.nl biedt veelzijdige en gebruiksvriendelijke mogelijkheden om volledige processen in het zaaksysteem in het zaaksysteem te behandelen inclusief documentbeheer en accordatie-mogelijkheden. Enkele voorbeelden zijn de Melding openbare ruimte, de WMO, Bestuurlijke besluitvorming en de omgevingsvergunning.

Zaak afhandeling
Documenten in zaak
Timeline van zaak

KCC

Het KCC zoekt snel in contacten, productinformatie en zaken, heeft een compleet overzicht over de zaken die spelen rond een persoon, bedrijf of adres en maakt eenvoudig contactmomenten aan. Daarnaast is er ‘out- of-the-box’ een telefoonkoppeling in te richten waardoor nummerherkenning gebruikt kan worden en een contact snel geactiveerd.

Snel zoeken via de integrale zoekbalk
Contactoverzicht
Zaken zoeken

Sjablonen

Zaaksysteem.nl heeft een sjablonen-generator om direct complete documenten aan te maken met algemene en specifieke zaakinformatie. Het onderhoud is eenvoudig zodat sjablonen altijd actueel blijven. De documenten die ontstaan kunnen tevens automatisch worden gepubliceerd op de Persoonlijke Internetpagina.

Een sjabloon maken in LibreOffice
Documenten in een zaak
Versiebeheer van documenten in een zaak

Managementinformatie

Zaaksysteem.nl heeft een krachtige rapportagetool om managementinformatie te generen in overzichten, grafieken, of op de kaart. Iedereen kan zelf in een handomdraai standaard- en maatwerkrapportages maken, opslaan en delen met collega’s. Daarnaast zijn er diverse exportmogelijkheden beschikbaar om de informatie op een andere manier te verwerken.

Resultaatweergave
Grafiekweergave

Zaaktypebeheer

Via de gebruiksvriendelijke interface richten organisaties zelf op basis van ‘zero coding’ een proces in. Binnen een dag kan een proces van A tot Z digitaal worden ingericht. Met een breed scala aan opties sluiten de zaaktypen naadloos aan bij de dagelijkse praktijk en wordt de professional ondersteund bij het uitvoeren van zijn of haar werk.

Fasering van een zaaktype
Ontwerp van registratiefase
Ontwerp van registratiefase opengeklapt
Kenmerk bewerken
Resultaatmogelijkheden toevoegen aan zaaktype
Rechten aan een zaaktype toekennen

Archiveren

Zaaksysteem.nl voldoet aan de normen van de NEN2082 voor proces- een zaakgericht archiveren. Archiefkenmerken worden door de beheerder via het zaaktypebeheer gekoppeld aan een resultaat van een zaak zodat de archivering automatisch gestart wordt. Met de uitgebreide zoekfunctionaliteit zijn er uitgebreide dossieroverzichten op te slaan zodat de kilometers papier tot het verleden horen.

Dossieroverzicht in uitgebreid zoeken

PIP

Burgers, bedrijven en instellingen hebben elk moment van de dag inzicht in hun zaken via de Persoonlijke Internetpagina. Hier kunnen zij aanvragen tussentijds opslaan, voortgang inzien en documenten en opmerkingen toevoegen tijdens de behandeling. Daarnaast is het mogelijk specifieke informatie aan te bieden zoals een uitkeringsspecificatie of een taxatieverslag van een woz-object.

Persoonlijke Internetpagina - Mijn Zaken