Van A naar
Zaaksysteem.nl

Weten waar je aan toe bent, dat is de basis van onze implementatie. Nu we klanten al zo’n 10 jaar helpen met het inrichten van ons systeem, kennen we heel wat smaken en uitdagingen. Al die ervaringen hebben we gebundeld tot een roadmap, die begint met een officiële Kick-Off.

Wij zorgen dat ons platform binnen no-time  geïmplementeerd wordt. Of het nou uitdagende procesinrichtingen zijn, organisatiewijde trainingen of een custom PIP, ons draaiboek ligt klaar.

timeline-zaaksysteem-nl

Daarna starten we het Campus-programma “Basis Implementatie”, dat bestaat uit 7 trainingen en workshops, een praktische toolkit, heldere documentatie en persoonlijke begeleiding vanuit ons. Daarmee beloven we niet alleen een snelle en succesvolle implementatie, maar ook een goed gevoel als je het straks zelf moet doen. 

Wij zorgen dat ons platform binnen no-time  geïmplementeerd wordt. Of het nou uitdagende procesinrichtingen zijn, organisatiewijde trainingen of een custom PIP, ons draaiboek ligt klaar.

zaken-

Werken met Zaken

Of zaakgericht werken, is een andere manier van omgaan met informatie. Een makkelijke manier om processen digitaal uit te voeren.

Zie Zaaksysteem.nl als het ticketsysteem voor de overheid: iemand doet een aanvraag voor een parkeervergunning en het systeem zorgt ervoor dat dit stap voor stap wordt afgehandeld. Veel organisaties die nog geen zaaksysteem hebben, werken vaak vanuit losse documenten. Dan weet je het wel. Losse flarden van informatie die je overal en nergens terugvindt. Totaal niet effectief en efficiënt.

Organisaties die kiezen voor een zaaksysteem hebben een onderliggend doel. Ze willen bijvoorbeeld meer grip op hun informatiebeheer, hun dienstverlening verbeteren en meer inzicht in hun processen. Het zaaksysteem is daarvoor het middel. Wil je veranderen? Ontwikkel dan ook je mensen en organisatie. Leer werken vanuit digitale processen en projecten. En zet een duidelijke stip op de horizon. Daar bouwen wij graag aan mee! 

Zaaksysteem.nl maakt sinds juni 2020 onderdeel uit van xxllnc. Sindsdien werken we volop aan integratie.
Begin 2023 wordt de website daarom omgezet naar xxllnc.nl