Features

Bekijk Zaaksysteem.nl in actie

Zaakbehandeling

Zaaksysteem.nl biedt veel verschillende mogelijkheden om processen volledig in het platform te behandelen. Dit is inclusief documentbeheer en mogelijkheden om te accorderen. Voorbeelden hiervan zijn: de Melding Openbare Ruimte (MOR), de Wet Maatschappelijke Ondersteuning (WMO), bestuurlijke besluitvorming en de omgevingsvergunning.

✓  Sjablonen

Zaaksysteem.nl heeft een sjablonen-generator om direct complete documenten aan te maken met algemene en specifieke zaakinformatie.

✓  KCC

Het Klant Contact Centrum (KCC) zoekt snel door contacten, productinformatie en zaken. Het biedt een compleet overzicht van de zaken die spelen rondom een persoon, bedrijf of adres.

✓  Veilig

Burgers, bedrijven en instellingen loggen in op een centrale plek met DigiD, eHerkenning of eIDAS.

e-formulieren

eFormulieren

In Zaaksysteem.nl richt een beheerder snel en makkelijk webformulieren in die direct te gebruiken zijn. Wijzigingen doorvoeren kan op ieder gewenst moment. De webformulieren zijn voorzien van verschillende invoermogelijkheden, intelligente vraagbomen, prefill, DigiD, eHerkenning, tussentijds opslaan en een internetkassa.

✓  Rapportagetool

Zaaksysteem.nl heeft een krachtige rapportagetool om managementinformatie te genereren in overzichten, grafieken of op de kaart. 

✓  Archiveren

Zaaksysteem.nl voldoet aan de normen van de NEN2082 voor proces- en zaakgericht archiveren.

✓  Zaaktypebeheer

Binnen een dag een proces van A tot Z inrichten! Zero coding. Gewoon een kwestie van klik, drag, drop et voila!

screenshot-voor-website-pip

Persoonlijke internet pagina

Burgers, bedrijven en instellingen hebben ieder moment van de dag inzicht in hun zaken via de Persoonlijke Internet Pagina (PIP). Hier kunnen zij aanvragen tussentijds opslaan, de voortgang inzien en documenten en opmerkingen toevoegen tijdens de behandeling. Ook is het hier mogelijk om specifieke informatie aan te bieden, zoals een uitkeringsspecificatie of een taxatieverslag van een WOZ-object.

Demo

Maar wacht, er is meer

Meer overzicht, meer efficiency, meer resultaat. Ervaar zelf de mogelijkheden van het zaaksysteem voor jouw organisatie. Kies een optie die bij je past:

TLDR: Certificaten Check 

TLDR: Certificaten Check 

TLDR: Certificaten Check 

Internationale gestandaardiseerde kwaliteitsnormen op het gebied van informatiesystemen en informatiebeveiliging

ISO/IEC 27001
ISO/IEC 27001 is een internationale standaard voor het informatiebeveiligingbeleid van organisaties. De standaard stelt eisen aan de wijze waarop informatiebeveiligingsbeleid wordt opgesteld, uitgevoerd, gecontroleerd en verbeterd.

Onze organisatie is gecertificeerd conform ISO/IEC 27001 2013. Dat betekent dat wij een samenhangend informatiebeveiligingsbeleid voor onze hele organisatie hebben, waar al onze medewerkers aan meewerken. Hiervoor laten wij ons periodiek certificeren door een onafhankelijke auditor.
ISO16175 + NEN2082
De ISO 16175 is een norm voor informatie- en archiefmanagement. Zaaksysteem.nl is een archiefwaardig softwaresysteem. Dat betekent dat overheden en andere organisaties ons systeem gebruiken om informatie en documenten langdurig, toegankelijk en geordend op te slaan. De oude NEN2082 norm is vervangen door deze nieuwe norm.

De ISO 16175 norm schrijft functionele eisen voor die waarborgen dat het archiefmanagement conform geldende wet- en regelgeving kan worden uitgevoerd. Zo blijft informatie goed toegankelijk voor toekomstige generaties.
ENSIA/DigiD audit
DigiD is een dienst van de Nederlands overheid, waarmee inwoners zich veilig en betrouwbaar kunnen identificeren over het internet.

Bij Zaaksysteem.nl kunnen inwoners ook inloggen met DigiD. Om DigiD aan te mogen bieden, moet een organisatie voldoen aan een flinke reeks veiligheidsnormen. Hiervoor worden wij jaarlijks getoetst door een onafhankelijke auditor. Zo tonen wij aan dat wij een veilig inlogmechanisme bieden aan onze klanten.
Zaaksysteem.nl maakt sinds juni 2020 onderdeel uit van xxllnc. Sindsdien werken we volop aan integratie.
Begin 2023 wordt de website daarom omgezet naar xxllnc.nl